Najnovije
 1. Čestitka RK Rudaru iz Ruda na pobjedi i naslovima prvaka Hrvatske u kategorijama dječaka U15 i U17
 2. Uspješan vikend naših rukometaša
 3. Ekipa U15 podjelila bodove sa RK Sisak
 4. Seniori i U11 pružili dobar otpor u porazima, U13 dječaci izborili tešku pobjedu
 5. Pobjeda dječaka U13, porazi seniora i U11 godišta

Pravila privatnosti

RK Petrinja izuzetno brine o poštivanju privatnosti i izbora te je to jedan od pokazatelja našega društveno odgovornog poslovanja. U nastavku ovoga teksta naći ćete odgovore na pitanja na koji način postupamo s osobnim podacima, naša načela u postupanju i dobit ćete odgovore na pitanja koja će vam pružiti zadovoljstvo u suradnji s nama. Ne manje od toga očekujemo i od Vas.

 

NAŠA PRAVILA O ZAŠTITI POADATAKA SE ZASNIVAJU NA SLJEDEĆEM:

 • Poštujemo vašu privatnosti i izbore i provjeravamo utječe li naše postupanje na Vašu privatnost i sigurnost.
 • Podatke koristimo uvijek za svrhe za koje ste nam dali i za koje ste obaviješteni. Promidžbene materijale šaljemo samo ako ste to zatražili od nas, s tim da uvijek imate pravo povući Vašu privolu.
 • Vaše podatke nećemo niti nuditi, niti prodavati bilo kome. Oni koji imaju pristup Vašim podacima su pouzdani partneri koji poštuju Pravila zaštite podataka u najvećem opsegu.
 • Obvezni smo štititi vaše podatke i činiti ih sigurnima. Stoga surađujemo samo s pouzdanim partnerima.
 • Obvezni smo otvoreno i transparentno upotrebljavati vaše podatke.
 • Poštujemo vaša prava i uvijek se trudimo ispuniti vaše zahtjeve u najvećoj mogućoj mjeri i u skladu s našim zakonskim i operativnim obvezama.

Za više informacija o načinu provedbe Pravila zaštite podataka u nastavku smo naveli prava o osobnim podacima i vrste podataka koje možemo dobiti izravno od vas ili putem interakcije s vama, kako ih možemo upotrijebiti, s kime ih možemo dijeliti i kako ih štitimo. Naravno, ne moraju se sve situacije odnositi na vas. U ovim Pravilima privatnosti možete pronaći pregled svih mogućih situacija naše interakcije.
Što više komunicirate s nama, to više saznajemo od vas i možemo vam ponuditi više prilagođenih usluga.

Kad prikupljamo vaše osobne podatke jer su nam nužni za naše poslovanje ili kad Vi dragovoljno ih dijelite s nama, obrađujemo ih u skladu s ovim Pravilima. Pažljivo pročitajte ove informacije. Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi s osobnim podacima, obratite nam se na info@rkpetrinja.hr

 

VODITELJ OBRADE PODATAKA:

RK Petrinja

Ivice Hrnčevića 9a, 44250 Petrinja, Hrvatska

OIB: 92333611777

www.rkpetrinja.hr

 

ŠTO SU OSOBNI PODACI?

„Osobni podaci” informacije su pomoću kojih vas je moguće identificirati izravno (npr. vaše ime) ili neizravno uz ne pretjerani angažman. Osobni podaci uključuju podatke kao što su adresa e-pošte / kućna adresa / broj mobilnog telefona, korisnička imena, slike profila, osobne preferencije. To mogu biti i identifikatori kao što su IP adresa računala, MAC adresa mobilnog telefona ili kolačići.

 

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO I KAKO IH UPOTREBLJAVAMO?

RK Petrinja je uvijek otvoren za komunikaciju sa Vama i vjerujemo da i Vi želite komunicirati sa nama čim ste došli na našu web stranicu.

Podatke prikupljamo i primamo putem naših web-mjesta, formulara, aplikacija, proizvoda koje prodajemo. Ponekad nam dajete izravno, mi ih prikupljamo kada upotrebljavate kolačiće a moguće je da nam Vaše podatke učini dostupnim i netko treći.

U sklopu prikupljanja podataka postoje obavezna polja koja su označena zvjezdicama ako su nam ti podaci potrebni za:

 • Izvršenje ugovora (npr. za potrebe dostave proizvoda koje ste kupili putem web-mjesta/aplikacija);
 • Pružanje usluge koju ste zatražili (npr. slanje biltena); ili
 • Ispunjavanje zakonskih zahtjeva (npr. izdavanje računa).

Neispunjavanje polja označenih zvjezdicom može utjecati na našu mogućnost pružanja usluga i proizvoda.

Temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka pravne osnove su izrijekom navedene i one mogu biti: Vaša suglasnost na obradu, naš legitimni interes za obradu, izvršenje ugovora sa nama ili pak moramo prikupiti informacije prije zaključenja ugovora sa nama, ili na koncu to može biti i naša zakonska obveza koju nam je odredio zakonodavac.