RK Petrinja – RK Rudar 36:30 (19:13)

U zadnjem gostovanju sezone upisali smo novi poraz od druge ekipe RK Rudara iz Ruda. Utakmicu smo jako dobro otvorili sa 3:0 ali nakon toga ekipa Rudara preuzima inicijativu na terenu i do kraja poluvremena povećava na nedostižnih 19:13, drugo poluvrijeme u istom ritmu, domaćini su imali i 9 golova razlike da bi na kraju spustili na -6. Od naših najviše golova su zabili Krpačić 5, Krličević 7 i Kovačević 5, svi dečki su dobili minutažu i imali priliku pokazati što možemo očekivati u novoj sezoni na jesen.

Također iskoristili bi priliku čestitati našim rukometnim prijateljima iz Ruda na fantastičnim rezultatima i naslovima prvaka Hrvatske u kategorijama U15 i U17, osim sportskih rezultata uvijek ćemo se sjetiti i podrške RK Rudara nakon Petrinjskog potresa, gdje su nam naši sportski prijatelji među prvima ponudili nesebično svoju pomoć kad smo bili u jako teškoj situaciji. Još jednom veliko HVALA i BRAVO RK Rudar.

Njihov rezultat je svakako nama “malim” klubovima, igračima, roditeljima, pokazatelj kako se treba i može odlično raditi sa djecom u manjim sredinama te da u sportu a posebno u rukometu ništa nije nemoguće.

Mi se okrećemo završetku sezone i utakmici protiv RK Medveščaka, koja je na rasporedu u 12:00h u 3.OŠ Mate Lovraka

Za RK Petrinju su igrali: Kristijan Kovačević 5, Enis Krličević 7, Roberto Krpačić 3, Petar Pezić 4, Patrik Vrbanac 3, Nikola Rakas, Filip Krpačić 5, Ivan Žabčić 1, Ivan Prišek 2, Patrik Rukljač, Adriano Polanščak, Zoran Blažević: Trener Danko Vuić