ČAKOVEC/SVETA NEDELJA – Mladi rukometaši Petrinje nastupili su od 25. do 28. kolovoza na Međunarodnom rukometnom turniru POZOJ u Čakovcu u kategorijama dječaka U13 (2009/2010. godište) i U11 (2011/2012. godište) dok su dječaci U15 (2008. godište) osvojili turnir u Svetoj Nedelji.

Sve momčadi su ostvarile odlične rezultate u svojim kategorijama, te su potvrdile dobar rad kroz cijelu godinu kao i odličnu formu za novu sezonu.

Momčad U15 osvojila je još jedan turnir, ovaj puta bili su uspješni u Svetoj Nedelji. U završnoj utakmici, rezultatom 16:10, bili su bolji od vršnjaka iz RK Odema Dugave, a turnir su okončali s najmanje primljenih pogodaka i pokazali kako ne treba brinuti za budućnost Petrinjskog rukometa. Najbolji strijelac turnira bio je Marko Glibo.

Momčad U15 je nastupila u sastavu: Damian Vrbanac Rukavina, Luka Galijanić, Lovro Kadečka, Marko Glibo, Noa Brodarac Prečanica, Antonio Čaušević, Luka Sigur, Mislav Štefulić, Matej Ivanović. Trener: Roberto Krpačić

Momčad U13 je rezultatom 14:10 u zadnjoj utakmici turnira pobijedila RK Maksimir Pastela, te je zauzela odlično 7. mjesto. Dječaci su kroz cijeli turnir igrali na visokoj razini uz odličnu obranu, te su na kraju ostvarili 4 pobjede, 4 poraza i 1 neriješen rezultat. Nastupili su u sastavu: Domagoj Mamić, Roko Radučević, Filip Šubić, Leon Kireta, Gabriel Peček, Ivano Babić, Jakov Tadić, Lukas Obradović, Ivano Petrić, Petar Norković, Leon Šimić, Neo Jednak, Josip Lovrić. Treneri: Roberto Krpačić i Denis Nenadić.

Momčad U11, iako nije bila favorit turnira, osvojila je 1. mjesto pobijedivši u poluzavršnici RK Maksimir Pastela 17:13 (do tada bez poraza u svih 5 utakmica i razlikom pogodaka +50), a u završnoj utakmici čekala ih je vrlo dobra momčad RK Zadar 2013 u kojoj su bili uspješniji 17:14, dok je igračem turnira proglašen Ivano Aleksić. Momčad U11 nastupila je u sastavu: David Nenadić, Mihael Brodarac, David Adrić, Ivano Aleksić, Mario Karadak, Mihael Kardaš, Roko Kirin, Matija Čekić, Vito Žilić, Benjamin Zulić, Filip Kadečka, Luka Čančar. Trener: Denis Nenadić.

Velika hvala svima roditeljima na uloženom trudu i glasnoj podršci s tribina kroz 4 provedena dana u Čakovcu.

Rukometaši se okreću pripremama za novu sezonu, te ovim putem pozivaju sve zainteresirane dječake (od 6 godina na dalje) da dođu i okušaju se u ovoj dinamičnoj i zanimljivoj igri. Sve informacije o treninzima možete saznati na društvenim mrežama kluba kao i putem telefona: 099 837 32 42.